szeptember 03, 2016

Ismerj meg minket! blogturné

A Blogturné Klub fennállása harmadik évéhez érkezve ismételten különleges turnéval jelentkezünk.



Számos változáson estünk át a kezdetek óta, új tagokkal bővültünk, szélesítettünk repertoárunkat, úgyhogy úgy gondoltuk - meghallgatva kéréseiteket is -, elérkezett az ideje egy olyan turnénak, melyben nem a könyvek, hanem bloggereink, az ő élményeik és olvasmányaik kapnak főszerepet.
Tartsatok velünk, ha kíváncsiak vagytok, kik rejtőznek a blogok mögött, netán szeretnétek bekukkantani a kulisszák mögé, és megismerni pikáns-belsős élményeinket!
És ahogy azt már megszokhattátok, ezúttal sem hagyunk nyeremény nélkül Titeket, kedves olvasók!

Vágjunk is bele a kérdésekbe :)

Szandi azt kérdezte tőlem, hogy: melyik a kedvenc turnés extrád?
Nagyon szeretem az idézeteket, ez olyan szokott lenni, mint egy kincsvadászat. Ha sikerül lecsapnom az idézetekre, akkor kis post itekkel olvasom a könyvet, és menet közben már jelölgetem is azokat a részeket, amiket mindenkinek olvasnia kell.

Melyik turnés olvasmányodon sírtál/nevettél a legtöbbet?
Ez egy idei könyves élményhez tartozik, méghozzá Kim Holdentől a Brigth Side volt az, ami darabokban hagyott maga után. Mostanában főleg buszon van időm olvasni, és le sem esett elsőre, hogy miért bámul a szemben ülő lány, míg a harmadik zsepit nem szedtem elő a táskámból.

@Sabinomi kérdezi: Nem unjátok meg a határidőre való olvasást?
Nem, sőt! Néha kicsit nehéz összeegyeztetni az olvasást a nap többi részével, mert elég megterhelő mnkám van. Viszont a határidknek köszönhetően mindig újabb és újabb könyv kerül a kezembe, ami ad egy kis tempót az olvasási szokásaimnak. Aztán néha előfordul, hogy túlvállalom magam egy időszakra, ezért, ha csak tehetem, igyekszem előre olvasni. Olyan is volt már, hogy inkább gyorsan elolvastam valamit angolul, hogy ezzel előrébb legyek, de még probléma nem adódott ebből.

Eddig az idei könyvek közül melyik a kedvenced?
A Jók és Rosszak iskolája teljesen levett a lábamról. Szerettem a felépített világot, a kreatívan kidolgozott karaktereket és persze a regény humorát is. Nagyon sok dologból merített a szerző, amelyek mind ismerősen csengenek, de mégis olyan csavarral látja el ezeket a motívumokat, hogy az embernek tátva marad a szája.

Zombiapokalipszis során melyik 5-7 szereplőből verbuválnál magadnak csapatot? És milyen szerepet töltenének be?
Bár nem turnéztam sosem Az éhezők viadalával, de egy Katniss mindenképpen kellene a csapatomba. Persze előbb valamivel motiválni kéne, de az íjászok mindig jók a zombik ellen. Mindenképpen jönne velem Valek és Yelena a Study könyvekből, remek harcosok mindig kellenek. Valek lenne a stratégánk is. Jönne még velem Katie aka Bright Side. Ő tartaná a motivációs beszédeket, és ő lenne felelős a csapat lelki jólétéért, és egy-két árnyvadászt is magam mellé vennék, egye fene, jöhet Will és Jem is :)

Mit csinálsz, ha nem blogolsz vagy olvasol éppen? - Milyen más hobbid, titkos képességed, szuper erőd van?
Nagyon szeretek online fórumos szerepjátékozni és írni, mostanában végre kicsit több idő jut ezekre is. emellett a Photoshop és a kódolás is nagy szerelmeim még. Moziba olyan rendszeresen járok, hogy a legjobb az lenne, ha lehetne oda bérletet váltani, mondjuk éveset.

Játék:
Mostani játékunk során, a turné tematikájához igazodva, kíváncsiak vagyunk, mennyire ismertek minket. Minden blogon találtok egy kérdést, ami turnéinkhoz és magához a Blogturné Klubhoz kapcsolódik, nektek pedig nincs más dolgotok, mint megválaszolni az összeset. Ha ez megvan, esélyetek nyílik megnyerni a bloggereink által felajánlott, mesés nyeremények valamelyikét.
Aggodalomra viszont semmi ok, csak olyan kérdésekkel találkozhattok, melyekre a választ blogjainkon, közös blogunkon, vagy számos elérhetőségeink valamelyikén megtaláljátok. Ráadásul akkor is nyerhettek, ha a tizenkét megfejtésben vannak hibáitok.
Figyelem! Kizárólag Magyarország területén belül postázunk, illetve a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a kiértesítést követően, ellenkező esetben újat sorsolunk.


Kérdés: Sorolj fel három olyan, magyar szerzőt, aki meglepetés novellát írt adventi turnéink valamelyikéhez!



08/01 Dreamworld
08/19 CBooks
09/02 Letehetetlen



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Goodreads

A blog mögött



Rea, 24 (Székesfehérvár)
Írom amit érzek, néha próbálkozok irodalmian fogalmazni, de néha becsúszik azért az a nyamvadt szleng. Sok anglicizmus, sok geekes vonás, sok utalás, sok érzelem, sok elragadtatás és még több vagy nagyon tetszik, vagy nagyon nem tetszik vélemény. De amúgy minden oké!

Copyright © Letehetetlen Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com