május 10, 2015

Így jártak a trollok, akik beszóltak Rowlingnak

Május 8-án J. K. Rowling valószínűleg nem először és nem is utoljára tapasztalta meg arra, hogy mennyi ignoráns és rosszindulatú ember van a Twitteren. Az írónő nemtetszését fejezte ki, miután az aznap zajló népszavazáson a konzervatív párt győzedelmeskedett a munkáspárt fölött, akik mellett Rowling többször is felszólalt a közösségi oldalon. A Harry Potter írónője ezek után több, káromkodással és nőgyűlölő megjegyzéssel teli üzenetet kapott, de annyira lazán és kecsesen vágott vissza ezekre, hogy mindenképpen megérdemelnek egy külön postot.


Íme egy gyöngyszem a felé érkező kommentekből:
"Sose felejtsétek el, hogy JK. Rowling valójában egy kib*szottul sz*r író és azok a "felnőttek, akik élvezik a könyveit" a legnagyobb bizonyítéka annak, hogy egy pi*sa" A személyes kedvencem: "Az a baj, hogy nem ismered kel a Mardkáros osztálytársaidat" - utalt ez a kommentelő arra, hogy Rowling rossz oldalon áll.
"Te pedig le sem tudod írni azt, hogy Mardekár." - tweetelte vissza az írónő, majd hozzátette: "Chris, ha a győzelem fényében is ilyen dühös vagy, akkor tényleg egy ölelésre van szükséged."
Még egy zseniális így a végére: "Az internet nem csak azért van, hogy lehetőséget adjon nőgyűlölő zaklatásra, tudod.
Pénisznővelőket diszkréten is lehet vásárolni."

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Goodreads

A blog mögött



Rea, 24 (Székesfehérvár)
Írom amit érzek, néha próbálkozok irodalmian fogalmazni, de néha becsúszik azért az a nyamvadt szleng. Sok anglicizmus, sok geekes vonás, sok utalás, sok érzelem, sok elragadtatás és még több vagy nagyon tetszik, vagy nagyon nem tetszik vélemény. De amúgy minden oké!

Copyright © Letehetetlen Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com