május 05, 2015

Blognyitás


Nem sok dolgot gondolok át annyira, mint ennek a blognak a megnyitását. Őszintén bevallom, hogy nem vagyok egy megfontolt ember alapvetően, ami eszembe jut, abba belevágok, de ez a blog már érik egy ideje.

 Egy ponton még odáig is eljutottam, hogy mint az egyszeri szülő, aki sír saját elmulasztott lehetőségei fölött, javasoltam, sőt, tukmáltam egy kedves barátnőmre, hogy ugyan már, indítson egy könyvesblogot.

Azóta túl sok olyan "kötelező" olvasmányon kellett átrágnom magam, amik egy jó időre eltántorítottak attól, hogy a magam szórakoztatására kézbe vegyek egy könyvet, de ennek most vége. Szeretnék megint jó kapcsolatot ápolni a könyveimmel, és ők tényleg sok szeretettel fogadnak vissza, mint mindig, mindenkit. Ki tart velem? :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Goodreads

A blog mögött



Rea, 24 (Székesfehérvár)
Írom amit érzek, néha próbálkozok irodalmian fogalmazni, de néha becsúszik azért az a nyamvadt szleng. Sok anglicizmus, sok geekes vonás, sok utalás, sok érzelem, sok elragadtatás és még több vagy nagyon tetszik, vagy nagyon nem tetszik vélemény. De amúgy minden oké!

Copyright © Letehetetlen Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com